gallery/wave logo klein 2

Karin Kellens Psychosociale Hulpverlening

 

Ik ben rustig, invoelend en combineer mijn sterke intuïtie met mijn vakkennis en analytisch vermogen. Daarnaast heb ik ook een doortastende en creatieve kant. In mijn werk brengt dit een goede balans tussen volgen of ruimte laten en doelgericht daar naartoe gaan waar het echt om draait.

 

In mijn werk als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, in de kinderopvang en mijn persoonlijk leven heb ik ruime ervaring opgedaan met onbegrepen gedrag, hechtingsproblematiek, trauma, rouw- en verlieservaringen.

 

 

 

Ik heb een vierjarige opleiding tot energetisch therapeut afgerond en HBO-Social Work. Aanvullend heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd. Onder andere: contextueel werken met duplopoppetjes bij Leren door Leven in Antwerpen,  familieopstellingen met kinderen door Ingrid Dijkstra, cursus individuele counseling bij SPSO in Utrecht en ga daar volgend schooljaar starten met post-HBO kunstzinnige counseling. Na een basismodule te hebben gedaan, ga ik me dit najaar verder verdiepen in de reflexintegratie volgens de Masgutova Methode®, met name gericht op traumaverwerking.

 

 

gallery/karin kellens _ psychosociale hulpverlening @ la sirel